Uw Garantie voor onbezorgd rijplezier

Citroën Select

De negenvoudige zekerheid van Citroën Select

U bent welkom bij meer dan 100 professionele Citroën Select verkooppunten in Nederland. Daar vindt u alle voertuigen die voldoen aan de eisen van Citroën Select:

Zoek uw ideale auto

24/7 Pechhulp

Nederlandstalige helpdesk van Citroën Assistance

De Nederlandstalige helpdesk van Citroën Assistance is 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor u beschikbaar, zowel in Nederland als daarbuiten. Citroën Assistance is voor elke nieuwe Citroën standaard voor 2 jaar inbegrepen. Voor Citroën Select XL wordt de lopende Assistance aangevuld tot 2 jaar. Voor een Citroën Select en Citroën Select Comfort sluit de dealer 12 maanden mobiliteitsgarantie met een Nederlanddekking (NL-Plus) af. Tegen geringe meerprijs is Europadekking (EUR-Premium) mogelijk. Om aanspraak op Assistance te kunnen maken, dient het door de fabrikant voorgeschreven onderhoud te zijn uitgevoerd door een erkend reparateur uit het Citroën-netwerk. 

Hulp inroepen voor Citroën Assistance pechhulp?
In Nederland belt u 0800-02 22 244 en vanuit het buitenland bereikbaar via nummer +31 20 65 45 638Vervangend vervoer

indien uw Citroën niet op dezelfde dag van de stranding kan worden gerepareerd, stelt CITROËN ASSISTANCE een vervangende auto ter beschikking voor de duur van de reparatie, met een maximum van 4 werkdagen en een maximale vergoeding van € 460,00 incl. BTW. De vervangende auto zal, voor zover de lokale omstandigheden dit toelaten, van dezelfde klasse zijn of, indien dit niet mogelijk is, van één klasse lager. De bestuurder dient te voldoen aan de door het autoverhuurbedrijf gestelde voorwaarden zoals vermeld in het huurcontract. De kosten die voortvloeien uit het gebruik van de auto, zoals brandstof, tolgelden, parkeergelden, verkeersboetes en eventuele aanvullende verzekeringspremies, evenals elke overschrijding van het aantal huurdagen, zijn voor rekening van de bestuurder.Minimaal 1 jaar APK

Benzineauto's van vier jaar en ouder dienen APK gekeurd te zijn. Voor auto's met een dieselmotor is dit vanaf drie jaar en ouder. Alle Citroën Select auto's die verplicht een APK nodig hebben, zijn voorzien van een Algemeen Periodieke Keuring, die minimaal 1 jaar geldig is. Echte kwaliteit ervaart u natuurlijk pas tijdens het rijden. Daarom staan alle Citroën Select personenauto's gereed voor een uitgebreide proeftrit. Voor een vrijblijvende afspraak kunt u contact opnemen met het Citroën Select verkooppunt in uw regio. Zij zullen u graag laten rijden in een personenauto van uw keuze. Veel rijplezier!MyCitroën Services & App

Nog nooit was het zo eenvoudig om een route aan te maken, uw agenda te beheren en u te informeren over het onderhoud van uw Citroën. Met de nieuwe MyCitroën App is dit, en nog veel meer, mogelijk. Bovendien is ook deze service helemaal kosteloos.

MyCitroën is een verzameling services waarvoor elke bestuurder van een nieuwe of gebruikte Citroën zich kosteloos kan aanmelden. De smartphone-app MyCitroën geeft in één oogopslag een overzicht van alle gegevens van uw auto. Denk hierbij aan het instructieboekje, brandstofverbruik en een onderhoudsschema. Met MyCitroën kunt u ook een route plannen of de parkeerplaats van uw auto terugvinden via de navigatiefunctie van uw smartphone. U kunt via de app ook direct contact opnemen  met een medewerker van Citroën Assistance.

 


De MyCitroën App is gratis te downloaden in de appstore van Google en Apple.

Kwaliteitscontrole op 100 punten

De voertuigen die Citroën aanbiedt met het label Citroën Select zijn streng beoordeeld op 100 controlepunten.

Om te kwalificeren als Citroën Select auto, worden de volgende zaken beoordeeld: 

 •     Dynamische elementen
 •     Motor
 •     Versnellingsbak
 •     Uitlaat
 •     Carrosserie
 •     Aandrijflijn
 •     Interieur
 •     Elektrische systemen

Pas op, de 100 controlepunten vervangen niet de verplichte technische inspectie, maar ze garanderen de kwaliteit van de aangeboden auto's.Gecontroleerde Kilometerstand

Duidelijkheid over tellerstanden

De tellerstand van een voertuig heeft invloed op de prijs, de onderhoudscondities en de veiligheid van een voertuig. 5% van de gebruikte auto's in Nederland heeft een opzettelijk teruggedraaide teller. En dat terwijl het terugdraaien van tellers sinds 1 januari 2014 verboden is.

Als consument wilt u weten of de tellerstand klopt van het voertuig dat u wilt kopen. De RDW verzamelt tellerstanden van personenvoertuigen en lichte bedrijfswagens. Hierdoor ontstaat er bij zo'n voertuig een reeks tellerstanden, normaalgesproken is dit een oplopende reeks. Als de tellerstand wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op en is er sprake van tellerfraude. Door het registreren van tellerstanden op wettelijk voorgeschreven momenten, bestrijdt het RDW in samenwerking met NAP deze tellerfraude. Van iedere Citroën Select auto wordt bij binnenkomst de kilometerhistorie gecontroleerd bij de stichting Nationale autopas (NAP), alleen wanneer de kilometer historie logisch is kan de auto als Citroën select worden aangeboden.  Omruilgarantie 14 dagen of 1000 km

Wij zijn ervan overtuigd dat u volledig tevreden zult zijn met uw nieuwe Citroën Select personenauto. In het uitzonderlijke geval dat er zich binnen 14 dagen of 1.000 km toch iets mocht voordoen dat wij technisch niet kunnen oplossen, kunt u de auto omruilen voor een andere beschikbare auto.Nieuwste fabriekssoftware + navigatiekaart

Een gebruikte auto kopen bij het Citroën Select verkooppunt biedt u enkele voordelen: Het Citroën servicepunt beschikt over competent en goed getraind personeel.

Het standaard aan het Citroën servicepunt geleverde materieel bevat gereedschappen en software die getest en gehomologeerd zijn door de fabrikant.

Het Citroën verkooppunt past de reparatiemethodes van de fabrikant toe, hieronder inbegrepen de complete diagnose van de elektrische en elektronische systemen van uw auto.

Uw afleveringsbeurt bevat automatisch een elektronische diagnose waarmee de werking van de elektronica in uw auto getest wordt.

De elektronica in uw auto is up to date dankzij de meest recente softwareversie. Als nieuwe software gewenst is, profiteert u daar ten volle van, zodat u auto altijd optimaal functioneert.

 

Update uw kaartgegevens zodat optimaal kan worden geprofiteerd van de functies van het GPS. Door de update, profiteert u van:

 • Optimale routes die worden berekend met gebruik van de nieuwste wegen en doorgevoerde correcties
 • De best mogelijke dekking van de Info Traffic Service
 • Signaleren van actuele bezienswaardigheden op uw route

 

Waarom een kaart update?


Elk jaar komen er nieuwe wegen bij, worden rijrichtingen gewijzigd, breiden steden hun voetgangersgebied uit en worden straten afgesloten voor het autoverkeer. Deze wijzigingen hebben gevolgen voor de route die door uw navigatiesysteem gekozen zal worden om u naar uw bestemming te leiden.

 

Een Citroën met een Connect Nav-systeem met TomTom-kaartsoftware heeft recht op Lifetime kaartupdates, maximaal 4 updates per jaar (indien beschikbaar). Deze navigatiekaart updates zijn gratis bij een onderhoudsbeurt uitgevoerd door uw Citroën Servicepunt.

Raadpleeg uw Citroën Servicepunt of de Citroën klantenservice (0800-2487636) voor de beschikbare kaartupdates.

Software + navigatiekaart updates alleen voor Citroën modellen beschikbaar. Geldt niet voor navigatiesystemen die gebruik maken van cd's.Conform onderhoudsvoorschrift afgeleverd

Bij verkoop heeft iedere Citroën Select personenauto onderhoud gehad volgens de door de fabrikant gestelde normen. Natuurlijk zullen aan slijtage onderhevige zaken zoals remmen, bougies, accu, banden enz. van tijd tot tijd vervangen moeten worden. Deze normale slijtage valt niet onder de Citroën Select garanties. Alle slijtagegevoelige onderdelen zijn in overeenstemming met de leeftijd en de kilometrage van de auto. Indien gedurende de eerste 10.000 km, gereden binnen de eerste 12 maanden na aflevering van de auto, slijtagegevoelige onderdelen vervangen moeten worden, dan garandeert de Citroën Select garantie dat deze kosten voor rekening van het leverende Verkoop- en Servicepunt komen. Een extra zekerheid die wij u bieden naast de toch al uitgebreide garantie.De garanties van het Citroën Select-netwerk

Onze labels staan er garant voor dat de tweedehands auto's voldoen aan de Citroën Select kwaliteits- en controlecriteria. Citroën dealers kunnen op verschillende websites gebruikte auto’s aanbieden. Wees u ervan bewust dat elke occasionwebsite anders is ingericht, met als gevolg dat dezelfde auto op verschillende sites met andere voorwaarden en prijzen worden aangeboden. De voorwaarden die bepalend zijn voor de garantie duur en dekking worden door de verkoper samen met de koper vastgelegd in een rechtsgeldig verkoopovereenkomst. U kunt dus andere garantie duur en voorwaarden overeenkomen dan die op deze website staan beschreven.

De labels bieden de volgende inhoud en services:

Garanties en services

Garanties en services

De Garantie Select XL

De Garantie Select XL Wie bieden minimaal 24 maanden garantie op occasions die maximaal 2 jaar oud zijn en niet meer dan 50.000 km gereden hebben.

24/7 Pech hulp

My Citroën Services & App.

Omruilgarantie 14 dagen of 1000 km

Vervangend vervoer

100 punten kwaliteitscontrole

Nieuwste fabriekssoftware + navigatiekaart

Minimaal 1 jaar APK

Gecontroleerde kilometerstand

Conform onderhoudsvoorschrift afgeleverd

Garanties en services

DE GARANTIE SELECT

DE GARANTIE SELECT Wij bieden minimaal 12 maanden garantie op occasions die maximaal 4 jaar oud zijn en niet meer dan 100.000 km gereden hebben.

24/7 Pech hulp

My Citroën Services & App.

Omruilgarantie 14 dagen of 1000 km

Vervangend vervoer

100 punten kwaliteitscontrole

Nieuwste fabriekssoftware + navigatiekaart

Minimaal 1 jaar APK

Gecontroleerde kilometerstand

Conform onderhoudsvoorschrift afgeleverd

Garanties en services

DE GARANTIE SELECT COMFORT

DE GARANTIE SELECT COMFORT Wij bieden minimaal 6 maanden garantie op occasions die maximaal 8 jaar oud zijn en niet meer dan 150.000 km gereden hebben.

24/7 Pech hulp

My Citroën Services & App.

Omruilgarantie 14 dagen of 1000 km

Vervangend vervoer

100 punten kwaliteitscontrole

Nieuwste fabriekssoftware + navigatiekaart

Minimaal 1 jaar APK

Gecontroleerde kilometerstand

Conform onderhoudsvoorschrift afgeleverd