Koopwijzer gebruikte stadsauto

Studenten, jonge en oudere stadsbewoners: de mobiliteit in de stad is aan het veranderen. De voordelige, compacte en veelzijdige gebruikte stadsauto's voldoen volledig aan de eisen die voor deze specifieke markt gelden. Bent u op zoek naar de perfecte auto voor druk stadsverkeer, files en andere stadse ongemakken? Compacte auto's als de Citroën C1 of de Nieuwe Citroën C3 voelen zich in de stad als een vis in het water, maar staan met hun goede rijeigenschappen ook buiten de stad hun mannetje.   

Stadsauto

Hoe kiest u nu de auto die niet alleen aansluit op al uw behoeften maar ook voldoet aan al uw wensen? Ontdek de voordelen van de gebruikte stadsauto en kies die auto die het beste bij u past.  

De prijs: dankzij hun relatief lage nieuwprijs kunt u op de occasionmarkt een stadsauto vinden tegen een vriendelijk budget. Ideaal voor de student die op zoek is naar zijn eerste auto, maar ook voor iemand die dagelijks in de stad naar zijn werk moet.

• Een relatief gering vermogen: uitstoot, snelheidsbeperkingen, files, parkeerproblemen: een auto met een grote motor heeft in de stad weinig nut! Waarom zou u dan een fortuin uitgeven aan verzekeringspremies? De keuze ligt voor de hand!

• De onderhoudskosten: met een goed onderhouden en door een autobedrijf gecheckte stadsauto bent u verzekerd van een lange levensduur en lage kosten. Ga snel naar het Citroën Select-netwerk en kies uit de vele occasions met tot wel 24 maanden garantie de stadsauto die perfect bij u past.

• De brandstof: stadsauto's, of ze nu op benzine of diesel rijden, zijn vaak voorzien van relatief kleine motoren die betrouwbaarheid combineren met een laag brandstofverbruik. Maar u kunt natuurlijk ook overstappen op een elektrische auto en kiezen voor de Citroën C-Zero.

Stadsauto

Wendbaar, zuinig en mooi: de stadsauto is in alle opzichten aangepast aan het leven in de stad. Een dynamisch, levendig en hectisch leven waarin een kleine kras of deuk snel is opgelopen. Let daarom bij de aanschaf van een gebruikte stadsauto ook op kleine details die kunnen wijzen op slijtage of slecht onderhoud van de auto: deukjes in de portieren, schaafplekken, de wieluitlijning, een koppeling die te zwaar belast is geweest, recent vervangen onderdelen... Of vertrouw op de occasions en de competente professionals van het Citroën Select-netwerk om de gebruikte stadsauto van uw dromen te vinden. Zonder dat het u kapitalen hoeft te kosten!

Thessa
Thessa
De mobiliteit in de stad is aan grote veranderingen onderhevig. Een goed moment om een gebruikte stadsauto te overwegen!