De juiste gebruikte crossover kiezen

Bent u op zoek naar een auto die zowel op de verharde weg als op steile paden uit de voeten kan? Denk dan eens aan een crossover! Crossovers combineren design met comfort en binnenruimte en zijn bijzonder geliefd op de occasionmarkt. En om u te helpen de voor u juiste crossover te kiezen hebben we een aantal aankoopadviezen voor u op een rijtje gezet.

"Denk eerst eens goed na over wat u van uw auto verwacht."

Crossovers en SUV's zijn er nog niet zo lang op de occasionmarkt. De prijzen zijn dan ook nog relatief hoog. Door uw wensen voor wat betreft uw auto goed te bepalen kunt u de juiste keuze maken zonder het overzicht kwijt te raken in het relatief grote occasionaanbod. Gaat u uw crossover met name gebruiken op de snelweg of op 80km-wegen? Houdt u van offroad rijden? Wat is voor u belangrijker: comfort of sportiviteit? De veelzijdige crossovers bieden allerlei combinatiemogelijkheden. Het is aan u om de juiste keuze te maken!

Crossover

• Twee- of vierwielaandrijving: voor gebruik in de stad of "normaal" gebruik op buitenwegen is tweewielaandrijving meer dan voldoende. Als u in uw vrije tijd graag het avontuur opzoekt, is vierwielaandrijving een aanrader.

• Van 4 tot 7 zitplaatsen: veelzijdigheid is het sleutelwoord bij crossovers!

• Compact of wat langer: rijdt u veel in de stad? Denk dan aan het parkeren. Een compacte SUV, zoals een Citroën C4 Cactus, is veel gemakkelijker bij het inparkeren en wendbaarder in het stadsverkeer.

• De uitrusting: crossovers zijn over het algemeen rijk uitgerust en voorzien van vele veiligheids- en rijhulpsystemen. Aarzel niet een uitvoering te kiezen met veel opties.

 

Crossover

"Waar vind ik de beste occasion?"

Het aanbod aan SUV's is groot: u kunt occasions vinden voor elk budget. Ook voor uw budget kunt u al een prima crossover kopen. Natuurlijk is het wel belangrijk om de juiste keuze te maken. Een aankoop bij een autobedrijf biedt u die zekerheid. U weet dan dat de auto vooraf tot in de kleinste details is nagekeken en gecontroleerd, dat de onderhoudshistorie bekend is en dat de garantietermijn nog niet is verlopen of zelfs nog verlengd kan worden. Dat is het geval bij veel gebruikte crossovers die via het Citroën Select-netwerk worden verkocht.

Met de aanschaf van een SUV is een behoorlijk bedrag gemoeid. Een autobedrijf kan echter uw huidige auto inruilen waardoor het te betalen bedrag navenant lager wordt!

Renata de Waal
Renata de Waal
Gebruikte crossovers: design, comfort en binnenruimte.
#Crossover
#Occasion
#Citroën Select