Waar kunt u het best een occasion aanschaffen?

Bent u op zoek naar een goede occasion? Dan moet u goed opletten, want de occasionmarkt kent vele valkuilen! Deze gids geeft u tips om een goede deal te sluiten, zonder ellende naderhand.

"Een occasion aanschaffen: bij een particulier of een autobedrijf?"

Allereerst is het belangrijk om te weten waar u een occasion wilt kopen. Bij een particulier, een dealer of een universeel autobedrijf? Wanneer u een gebruikte auto wilt kopen van een particulier, kunt u zoeken in de lokale advertentiebladen of kijken op een gespecialiseerde verkoopsite op internet. Het voordeel? U doet rechtstreeks zaken met de vorige eigenaar, maar wees op uw hoede om vervelende verrassingen te voorkomen! Aan het bij een particulier kopen van een occasion kleven meer risico's dan wanneer u dit doet bij een autobedrijf. U koopt de auto immers zonder garantie en grote onderhoudsbeurt! Alleen een nieuwe APK kan u enige zekerheid geven. 

De dealer is een specialistisch bedrijf waarbij u profiteert van extra services bij de aanschaf van een occasion, zoals financieringsmogelijkheden en inruil van uw oude auto... en de prijs is conform de staat van de auto!

"De hamvraag: zijn advertenties voor occasions op internet wel te vertrouwen?"

Het internet heeft de wereld van advertenties behoorlijk veranderd. Tegenwoordig zijn online duizenden occasions te vinden. Ook via het Citroën Select-netwerk is er voldoende aanbod. Komt u er niet uit? U kunt eenvoudig onderscheid maken tussen advertenties die wel erg aanlokkelijk overkomen, advertenties die misleidend ogen en serieuze advertenties (met doorgaans voldoende informatie en foto's). Het is ook belangrijk om te weten waar de auto zich bevindt en op welk adres u hem "in het echt" kunt bekijken, inspecteren en er een proefrit mee kunt maken... U kunt het uzelf ook gemakkelijk maken door te vertrouwen op de professionaliteit van het Citroën Select dealernetwerk.

Citroën Select dealer

De occasionmarkt biedt dus vele mogelijkheden, maar als u de zekerheid van een echt goede occasion wilt, adviseren wij u te kiezen voor de expertise van ons gespecialiseerde netwerk. Bij Citroën Select profiteert u van de expertise en ervaring van onze dealers en een enorm aanbod van occasions die wij voor u hebben geïnspecteerd, van de ruime Nieuwe Citroën C4 Picasso tot de compacte Nieuwe Citroën C3, en een compleet assortiment bedrijfsauto's zoals de Citroën Jumpy en de Citroën Berlingo Electric. U vindt op onze website eenvoudig de gewenste occasion door te filteren op bijvoorbeeld prijs, kilometerstand, bouwjaar of motorvermogen.

Renzo
Renzo
Zoekt u een occasion? Op de occasionmarkt zijn er vele mogelijkheden.
#Occasion
#Occasion aanschaffen
#Betrouwbare advertenties