Aanschaf van een occasion bij de dealer: de voordelen van het merk

Op de occasionmarkt worden jonge occasions (van 2 tot 5 jaar oud) niet altijd op dezelfde manier verhandeld als oudere exemplaren (van meer dan 5 jaar oud). Enerzijds zijn er massa's particulieren die van hun auto af willen en daarnaast vindt u een groot aanbod bij autobedrijven. Bovendien zijn er grote verschillen voor wat betreft beschikbare informatie, garantievoorwaarden en aankooprisico... Hieronder leest u alles over de concrete voordelen waarvan u profiteert als u voor de aanschaf van een occasion kiest voor uw dealer!

"Autobedrijven bieden de keuze uit jonge occasions met aantrekkelijke prijzen"

Particulier of autobedrijf? Deze vraag is niet eenduidig te beantwoorden. De keuze hangt vooral af van wat uw wensen zijn. Zoekt u een goedkope auto (2000 - 3000 euro) van meer dan 10 jaar oud? In dat geval kunt u prima terecht bij een particulier. Zoekt u juist een jongere, betrouwbare occasion met een lagere kilometerstand en een aantrekkelijke prijs? Dan bent u bij een dealer aan het juiste adres! Zo vindt u op citroenselect.nl een selectie "premium"-occasions van minder dan 6 jaar oud, met minder dan 130.000 km op de teller en met de garanties van het Citroën Select dealernetwerk. De compacte C1, de Nieuwe C3, de comfortabele C4 Berline, de ruime Grand C4 Picasso... de keuze is enorm!

"Een occasion aanschaffen bij een dealer: extra zekerheid"

Hoe weet u zeker dat de auto betrouwbaar is en geen schadeverleden of technische gebreken heeft? Hoe kunt er zonder de auto volledig door te lichten zeker van zijn dat een occasion volledig storingsvrij is? Wanneer u uw occasion bij een dealer aanschaft, hebt u van zulke onzekerheden geen last. Garantie, onderhoudshistorie, advies... de dealer biedt u toegevoegde waarde bij de verkoop van een auto.

 

"De voordelen van de dealer bij de aanschaf van een occasion"

  • Lage kilometerstand, betrouwbare modellen, mogelijkheid om het uitrustingsniveau te kiezen: bij uw Citroën Select dealer vindt u een aanbod van occasions dat aan uw verwachtingen voldoet. Het doel is niet om u te zien terugkomen, maar om u tevreden te stellen!
  • Verkoopdocumenten, kentekenbewijs: de dealer regelt alles zodat u er geen omkijken naar hebt.
  • 3 maanden of langer garantie: op de door uw dealer aangeboden auto's kan garantie worden verleend, bij de verkoopprijs inbegrepen of optioneel. Het Citroën Select dealernetwerk levert alle occasions inclusief minimaal 6 maanden garantie.
  • Bij een dealer liggen de prijzen voor occasions vaak hoger, maar voor die extra investering krijgt u de zekerheid van veilig en zorgeloos rijden! En dan hebben we de talloze voordelen die het Citroën Select dealernetwerk u te bieden heeft nog niet eens genoemd.
Renzo
Renzo
Waar schaft u uw occasion aan, bij een particulier of een autobedrijf?
#Occasion
#CitroënSelect